Zumba!

Kedden, 19.00-20.00 óráig. Az instructor Orosz Joci.

 

A ZUMBA-ról:

A zumba program az aerobic, interval és erősítő edzés néhány alapelvét egyesíti a kalória leadás, a kardivaszkuláris jótékony hatások maximalizálása, és az egész test erősítése érdekében. A kardio-alapú táncmozdulatok, könnyen követhető lépések, amelyek magukba foglalják a test formálását, amely olyan területeket céloz meg, mint a farizom, láb, kar, has és a test legfontosabb izma a szív.

Táncosok és nem táncosok ugyanolyan gyorsan és könnyen sajátítják el a zumba kategóriát, mivel korábbi táncos tapasztalat nem szükséges. A zumba, parti-szerű atmoszférát teremt, amely félelemtől mentes lehetőséget kínál azok számára, akik korábban haboztak részt venni csoportos órákon.

Ugyanakkor a táncosok és régóta tornázók teljes mértékben élvezik az ütem változását - a tornát egy egészséges, vidám és szórakoztató környezetben. Mindenki kellemesen érzi magát, mert tudják, hogy sodródhatnak az árral, és élvezhetik a Zumba Fitness-Partyt. A zumba program szenvedélyes és robbanékony latin, zenéi ritmusai motiválják a résztvevőket az órán, arra késztetve őket, hogy újra és újra vissza akarjanak jönni!

A zumba program a leghatékonyabb, leginnovatívabb, és legélénkítőbb program, amely mindenkinek szól.

Fogyás, és aktívitás? Valószínűleg mindenkinek ez a szándéka, de sokan már feladták a keresést. Van erre a problémára egy új megoldás. Zumba!

Alberto Perez Kolumbiai fitness edző adja a megoldást legújabb találmányával, a Zumba-val! Mára már Amerikában is a legnépszerűbb aerobic mozgásnak számít. Pár hét után észrevehető lesz a különbség, veszíthetünk súlyunkból.

Zumba: a "gyors mozgás és a szórakozás". Ez a mozgás a fitnesz és latin táncok mozgásainak kombinációja. Salsa, Flamenco tánclépéseire épülő mindenki számára követhető mozgás. Minden Zumba edzés egy nagy buli, ha nem is vesszük észre, akkor is tulajdonképpen dolgozunk és veszítünk súlyúnkból! Nem nehéz a koreográfia, mindenkinek ajánlott aki szereti a lengő mozgást és a latin zenét! Zumba már több mint 40 országban, és ez a szám egyre nő minden nap ...

Az edzés azonnal felvillanyozó és stimuláló latin tánc zenére épül. Lassan növekedő tempó és lassú ritmusok váltások fűszerezik ezt az intervallum edzést, ezért is a legjobb módja annak, hogy hatékonyan fogyunk! Zumba függőséget okoz, egyre többet szeretne minden alkalommal. Minden alkalom más felejthetetlen edzést okoz.