2016. május 7-8 Lászlovill kupa Székesfehérvár, Danza kupa Budapest

Székesfehérváron a Lászlóvill Kupán május 7.-én és 8.-án szinte az összes JoyDance-es páros parkettre állt.

Mészáros Máté - Székely Cintia (Junior II.) standard-ből 4.helyen végeztek,latinból pedig a dobogó 2. fokára állhattak fel népes mezőnyből!

Majer Márk - Hadnagy Patrícia párosunk (Ifjúsági D Latin) is képviseltette magát a versenyen és a döntőbe is betáncolták magukat 18 párból, azonban a véletlen és egyéb közjátékok miatt sajnos kizárták őket a versenyből a döntő letáncolása után. Így gyakoroltak egy jót! Éles helyzetben...

Szintén május 7.-én, Budapesten, a Danza Kupa Szabadidősportos versenyén Jankovics Attila - Sándor Panna (junior I. kezdő latin) I.helyezettek lettek, míg Kátai Richárd - Nagy Bernadett (junior II haladó latin) III. helyen zártak.

Másnap, május 8.-án is folytatódott a Danza Kupa, ahol ismét osztályos párosaink mérettettek meg.

Majer Márk és Hadnagy Patrícia (Ifjúsági D latin) felszívták magukat az előző napi történtek után és ismételten parkettára álltak, ahol népes mezőnyt maguk mögött hagyva, megint döntőt táncoltak és végül V. helyen végeztek.

Mészáros Máté - Székely Cintia (junior II. E) párosunk tetézte az előző napi sikereket, mert a Danza Kupán standard-ből 2. helyen végeztek és latinból pedig a dobogó legfelső fokára állhattak fel!


Összességében sikeres hétvégét zárhattunk a versenyzőinkkel,akiknek GRATULÁLUNK!